Vacatures

Werken als Tuiger/Rigger

By 3 januari 2023No Comments

Home » Werken als Tuiger/Rigger

3 JANUARI 2023 \\ VACATURE

Tuiger/Rigger

Al meer dan 70 jaar levert het familiebedrijf Vermeulen Europoort staalkabels, trossen, hef- en hijsmaterialen aan hun klanten. Deze kennis en kunde wordt al diverse generaties overgedragen van vader op zoon. Vermeulen Europoort maakt ook in deze tijden spannende ontwikkelingen door en is daarom opzoek naar extra personeel! Om onze groei te kunnen doorzetten zoeken wij iemand die bij ons wilt werken als Tuiger/Rigger.

Wat houdt de functie in?

Als Tuiger/Rigger bij Vermeulen Europoort voer je aan de hand van uitgewerkte (EKH)werkinstructies en de in onze industrie van toepassing zijnde normeringen verschillende soorten inspectie-, productie-, installatie en onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse soorten hef- en hijsmaterialen/machines. Deze werkzaamheden gebeuren aan de hand van een dagelijkse planning en kunnen zich zowel in de werkplaats bij Vermeulen als op locatie bij de klant afspelen.

Een werkdag kan onder andere bestaan uit:

  • Het verwerken van staalkabel, touw, ketting tot op maat gemaakte eindproducten.
  • Het uitvoeren van productie-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden aan hef- en hijsmiddelen.
  • Het op locatie uitvoeren van werkzaamheden (vaak in teamverband).
  • Bedienen van machines, heftrucks en kranen om zeer zware hijsmiddelen te verplaatsen.

Wat verwachten we van je?

  • Een geldig VCA bewijs
  • Een geldig Rijbewijs B
  • Bij voorkeur 2 jaar relevante werkervaring
  • Beheersing Nederlandse/Engelse taal
  • Een gezonde werkinstelling

Wat mag je van ons verwachten?

We zijn een dynamisch MKB-bedrijf waar veelzijdigheid een continue aanwezige afwisselende factor is. Je komt terecht in een leuke groep mensen waarin een prettige werksfeer heerst. Wij bieden je fulltimebaan aan (38 uur) met mogelijkheden tot overwerk, waarin je bezig bent met afwisselende werkzaamheden. In eerste instantie bieden we een contract aan voor bepaalde tijd wat uiteraard uitzicht biedt op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden je een mooi marktconform salaris en goede primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de in onze industrie bekende SZS-cao.

Lijkt deze baan bij Vermeulen Europoort je wat?

Stuur dan je C.V. plus een korte motivatie naar jobs@elivesto.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Vermeulen Europoort en vragen naar Timo van Gils via telefoonnummer 0181 – 25 00 50

Meer vacatures?
TERUG NAAR OVERZICHT