Home » Rigging service

Rigging service

Weer of geen weer, wij staan 24/7 voor u klaar

Rigging is een specialisme welke essentieel is voor de continuïteit voor havens en terminals. Alles wordt groter op de deepsea terminals in de Rotterdamse haven. De schepen, de belangen en de vraag naar duurzame staalkabels. Vermeulen Europoort snapt deze belangen als geen ander en heeft hiervoor een ploeg met gespecialiseerde riggers. Hierdoor zijn de afnemers gewaarborgd van een continue zekerheid op het gebied van service en eventuele storingen. Wij beseffen namelijk als geen ander dat in dit vakgebied iedere seconde telt en is hier dan ook volledig op ingesteld met een 24-uurs service. Weer of geen weer, onze mensen staan voor u klaar om iedere gewenste kraan in te scheren met de hoogwaardige kabels die tevens door ons zullen worden geleverd.

Weer of geen weer onze riggers staan 24/7 voor u klaar.

Vermeulen Europoort heeft zijn eigen ploeg van goed opgeleide en gecertificeerde riggers. Door onze snelle service hoeft uw kraan nooit lang stil te staan.

In spoedgevallen belt u naar het noodnummer:

+31 (0)6 31 01 48 54

Service Level Agreement

Er wordt het liefst door ons gewerkt met een Service Level Agreement, zodat aan beide zijden een duidelijk verwachtingspatroon wordt geschetst. Tevens wordt de mogelijkheid geboden een inventarisatie te doen op het huidige kranenpark en advies uit te brengen voor het verlengen van de standtijd van de kabels in de kranen. Op deze manier kan een ongeplande down-time worden geminimaliseerd of zelfs voorkomen.

Meer weten over onze Rigging Service?

Stuur ons vrijblijvend een e-mail.

OFFERTE AANVRAGEN