Product

Extreema

By 12 mei 2020oktober 21st, 2020No Comments

Home » Extreema

Extreema®

In onze branche zijn er weinig ontwikkelingen zo vooruitstrevend als Dyneema®. Inmiddels bestaat het patent al meer dan veertig jaar, maar begint het product de laatste jaren aan een ware opmars binnen de zware ladingsector. Zeker in de offshore industrie wordt gretig gebruik gemaakt van deze materialen, gezien het gebruiksgemak en de robuustheid. Vermeulen Europoort is dealer van Extreema®, het toonaangevende merk van Lift-Tex®, fabrikant van rondstroppen tot een MBL van 8.000t en lengtes tot 65mtr.

Extreema® heavy lift soft slings is het afgelopen decennium een toonaangevend merk geworden in de heavy lift industrie. Extreema® heavy lift soft slings bieden een veilig, betrouwbaar, kosteneffectief en lichtgewicht alternatief voor zware kettingen en staalkabel.

Door de eindeloze constructie, verpakt in een compact en sterk geweven hoes, verkrijgbaar in verschillende synthetische materialen, kunnen stroppen worden vervaardigd met een zeer lage rek onder belasting, exacte lengtetoleranties en hoge hefvermogens – tot 4.000 / 8.000t MBL.

Onze leveranciers

Extreema bestellen?

Stuur ons vrijblijvend een e-mail.

VRAAG OFFERTE AAN